Apparaten en accessoires
Zalmburgers
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 stuks
Ingrediënten
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
16 g
Calorieën
853 kJ /
204 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Ninguna valoración
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Ninguna valoración
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Spaghetti muffins
55min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Indische kippenburger
4h
Ananaspakketjes
1h
Sushi donuts
50min
Cheesecake (gebakken)
7h 20min